Rels

El funàmbul és una revista que no vol ser com cap altra. Dit així pot semblar pedant, però no ho és; és la realitat. Evidentment hi ha referents difícils de defugir. LEspill n’és un; Caràcters, un altre; Europe; Literary Review, Shangrila, tangencialment la desapareguda Lateral… Ara bé, si hi ha una publicació a la qual no ens faria res assemblar-nos és Rels.

Rels fa set anys que no es publica. Tenia la seu a Tortosa i va ser una iniciativa dAdrià Chavarria i dIvan Favà. Sen poden consultar tots els números a internet. Si encara no ho heu fet, potser la llista de col·laboradors i dautors següents us en podrà convèncer: Carles Torner, Arnau Pons, Albert Aixalà, Alfred Sargatal, Gustau Muñoz, Fina Birulés, Henri Meschonnic, Franz Kafka, Paul Celan, Simon Weil, Elias Canetti, Jean Bollack, Joan Fuster, Agustí Bartra, Mallarmé, Óssip Mandelstam, Maria Mercè Marçal…

Ens agradaria pensar que part de les rels de El funàmbul són un homenatge modest a una publicació que tothom hauria de trobar a faltar.

rels

Anuncis

2 pensaments sobre “Rels

  1. Trobem a faltar la intel·ligència i l’entusiasme del malaguanyat Adrià Chavarria. Crec no equivocar-me si dic que El funàmbul és un digníssim relleu d’aquella Rels que, mal que ens dolgui, els papers que hi vàrem embrutar ja ens semblen ben bé d’una altra vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s